Iskustva

Iskustva

Kreni na jedinstveno putovanje otkrića i iskusi jedinstven doživljaj dinamičnog okruženja, živopisne istorije i kulture Crne Gore.

Organska bašta

Organska bašta

Prepusti se prirodnom ritmu godišnjih doba u našem bogatom organskom vrtu, upoznaj se sa različitim začinskim biljem i učestvuj u pažljivom odabiru i berbi najukusnijih svježih plodova iz naše organske bašte.

Piknik

Piknik

Proslavi ljepotu života uz nezaboravan piknik u raskošnoj prirodi. Odaberi kutak za sebe i opusti se obavijen zadivljujućom okolinom i toplim suncem.

Hiking

Hiking

Kreni i istraži zadivljujuću okolinu u beskrajnoj ljepoti neukroćene prirode i očaravajućih kutaka na svakom koraku. 

Virpazar i vožnja Skadarskim jezerom

Posjeti malo ribarsko selo Virpazar i kreni na slikovitu vožnju čamcem, dok upijaš čudesnu prirodnu ljepotu Skadarskog jezera - najvećeg jezera na Balkanu koje predstavlja dom za oko 270 različitih vrsta ptica. Prepusti se spokoju veličanstvenih brda, nježnom šumu povjetarca među trskama i pogledu na manastire i istorijske tvrđave duž obale jezera.

Virpazar i vožnja Skadarskim jezerom
Rijeka Crnojevića

Rijeka Crnojevića

Bajkoviti pejzaži Rijeke Crnojevića pozivaju te u beskrajnu aventuru! Otkrij zadivljujuće prizore, šarmantna sela sa lokalnim vinarijama i ostatke skrivenih istorijskih tvrđava.

Cetinje

Cetinje

Odlutaj u prošlost dok istražuješ brojne muzeje i šetaš šarmantnim ulicama grada Cetinje, istorijskog i kulturnog centra Crne Gore. Uživaj u upečatljivoj arhitekturi i posjeti dvorac Kralja Nikole, Cetinjski manastir iLipsku pećinu.

Lovćen i vožnja žičarom

Lovćen i vožnja žičarom

Istraži čuda Nacionalnog parka Lovćen, riznice crnogorskog kulturno-istorijskog nasljeđa. Posjeti impresivni Njegošev Mauzolej do kojeg vodi 461 stepenik, sa čijeg vrha se pruža nestvaran pogled na dramatične planinske lance i Boku. Nakon toga, udahni svježinu avanture i kreni na nezaobilaznu vožnju žičarom, dok uživaš u panoramskom pogledu na veličanstveni Bokokotorski zaliv sa 1.350m nadmorske visine.

Oblun