Smješten u srcu veličanstvene prirode, Oblun eco resort donosi autentičan spoj odmora i avanture, pozivajući se na bogatu crnogorsku tradiciju, crpeći inspiraciju iz netaknutih prirodnih bogatstava. 

Probudi prirodu u sebi

Šarm valovitih, suncem okupanih brda, sjenovitih maslinjaka i raznolikost pejzaža donosi neodoljiv osjećaj divljine na dohvat ruke. Mjesto gdje možete duboko udahnuti i prepustiti se buđenju uz prizore, mirise i zvuke netaknute prirode.

Crnogorska kultura i njegovanje tradicije

Stvaramo jedinstven doživljaj dinamičnog okruženja, živopisne istorije i kulture naše zemlje. U svijetu brzih trendova, okrenuli smo se vanvremenskim vrijednostima sa konstantnom težnjom stvaranja harmonije u kontrastnom odnosu sa potrebama savremenog gosta. Crnogorska kultura i njegovanje tradicije koja se prenosi kroz generacije slavi osjećaj jedinstva I pripadnosti. Toplo i velikodušno gostoprimstvo doprinosi stvaranju srdačne atmosfere koju naš narod nesebično pruža. Šarm Crne Gore ogleda se u raznolikosti, kontrastu i raskošnoj divljoj prirodi, koja nudi svoje neistrazene kutke smjelom i radoznalom posjetiocu.

Oblun
Divlji duh avanture

Divlji duh avanture

Ovo je samo početak ove uzbudljive priče i uvod u ono što goste u budućnosti tek očekuje, a to je sedam impozantnih lokacija koje nude divlji duh avanture na svakom koraku. Zavirite u početak ove uzbudljive priče i naslutite neočekivano iskustvo prepuno otkrića, gdje će vas svakom novom posjetom dočekati nova avantura.

Zbog prepoznatljivog gostoprimstva i osjećaja porodične topline, kod gosta budimo želju ponovnog vraćanja na mjesto kojem pripada.

Brend Odiva

Upoznaj Crnu Goru kroz naše ručno rađene proizvode, gdje naša posvećenost kvalitetu, održivosti i jedinstvenim ukusima blista kroz svaki proizvod koji nudimo. Bogatu berbu iz našeg vinograda s ljubavlju i pažnjom pretvaramo u izvanredno vino i rakiju, crpeći inspiraciju iz hrabrosti žena Crne Gore i njihove snage da prežive i podrže svoje porodice u teškim vremenima, čime su zadivile crnogorsko društvo, i u čije korijene su zauvijek utkale dio sebe. Organsko povrće, voće i začinsko bilje iz naše bogate bašte osnovni su sastojci ostalih proizvoda, pripremljenih s ljubavlju i po tradicionalnoj porodičnoj recepturi.

Naši proizvodi
Oblun